„Smart cities/smart communities” országos program

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Emberek és Vállalatok, a Microsoft és HP-vel közösen, útjára indítja a Smart Cities /Smart Communities elnevezésű programot. Ez egy közvetlen kommunikációs platform és szakmai értekezlet amely olyan tanügyi-, közigazgatási-, egyészségügyi és üzleti szférában tevékenykedő vezetőkhöz szól, akik képesek jelentősen hozzájárulni a közösség fejlődéséhez amelyben élnek. A program célja azoknak a problémáknak a megvitatása amelyekkel napjaink közösségeinek szembe kell néznie, valamint megoldások és technológiák népszerűsítése amelyekkel modernizálni és időtállóan fejleszteni lehet ezeket a közösségeket.

Március és április hónapok folyamán négy regionális konferenciát terveznek, az alábbiak szerint:

-Brassó, március 11-e péntek, helyszín Hotel Kronwell (ide várják a Brassó, Kovászna, Szeben, Hargita, Maros ,Prahova, Arges megyei résztvevőket)

-Iasi, március 18-a péntek, helyszín Kereskedelmi és Iparkamara (Iasi, Bacau, Suceava, Vaslui, Botosani, Neamt)

-Constanta, április 8-a péntek (Constanta, Calarasi, Ilfov, Tulcea, Braila)

-Temesvár, április 15 péntek (Temesvár, Arad, Hunyad, Krassó-Szörény)

Minden egyes konferencián, amelyekre körülbelül 400 különböző területen tevékenykedő helyi vezetőt várnak, vitaülésekre kerül sor közös erőfeszítéseinkről és a közösségek fejlesztéséről amelyekben élünk. Majd munkacsoportos megbeszélések következnek három témában:

CITY NEXT: közszolgáltatás, várostervezés és helyi közigazgatás

DIGITAL EDU: oktatás

SMART HEALTHCARE: egészségügy

Meghívó a március 11-ei brassói eseményre letölthető itt

Ha ki szeretné tölteni a részvételi űrlapot használja az alábbi linket

A regisztrációhoz küldje a kitöltött űrlapot a következő e-mail címre: lamari.semcu@oamenisicompanii.ro vagy az alábbi fax számra:0232-240.628

Forrás:administratie.ro

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy