Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A kerítéseket vették célba az ittas sofőrök Hargita megyében

2022 október 7-én, 23:00 óra körül egy 35 éves balánbányai férfi miközben egy személyautót vezetett lakhelye területén, elvesztette uralmát a jármű felett és egy kerítésnek ütközött. Mind a jármű, mind a kerítés megrongálódott, a sofőr leheletében 1,30 mg/l alkoholt mutattak ki,

Néhány órával később, 2022 október 8-án, 4:00 óra körül a Hargita megyei rendőröket egy szentegyházi közúti eseményhez riasztották. A helyszínre kiszálló csapat kiderítette, hogy egy 22 éves csíkszeredai fiatal miközben a 132-es megyei úton vezetett egy személyautót, egy kerítésnek ütközött. A vezető leheletében 1,05 mg/l alkoholt mutatott az alkoholszintmérő.

A Hargita megyei rendőrség szerint ittas vezetés miatt eljárás indul mindkét esetben.

A rendőrség továbbá arról tájékoztat, hogy vasárnap, 2022 október 9-én, nulla óra 45 perc körül egy 42 éves férfit szűrtek ki a közúti forgalomban a rendőrök, aki a 134/A jelzésű megyei úton vezetett egy személyautót, 0,81 mg/l alkoholkoncentrációval a leheletében. Ittas vezetés miatt eljárás indul.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.