Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az INVICTUS Veteránok Stafétája Csíkszeredába érkezett

 

Kedden, 2022 október 11-én, az Ismeretlen Katona Emlékműnél, Hargita Megye prefektusának, a General Virgil Badulescu 61-es Hegyivadász Dandár parancsnok-helyettesének, valamint a Honvédelmi Rendszer, a Közrendészet és Nemzetbiztonság intézményvezetőinek jelenlétében zajlott a staféta átadása- átvétele a sepsiszentgyörgyi és csíkszeredai laktanyákból érkező önkéntesek között.

A futókból és kerékpárosokból álló váltó 2022. október 12-én délelőtt a csíkszeredai hegyivadászok laktanyájából indult el a sárga útvonalon a következő úti cél, Székelyudvarhely felé.

A IX: kiadásnál tartó Invictus Veteránok Stafétája már hagyománnyá vált a 61-es hegyivadász dandár köreiben, emlékeztetve mindenkit arra, hogy mit jelent az Invictus szellemiség, a román hősök előtti tisztelgés.

A Veteránváltóban részt vevő katona-önkéntesek mellett a Hargita Megyei Csendőrfelügyelőség munkatársai is részt vesznek.

  • Forrás:Brigada 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu”,   Szöveg:Lucian Liche/Fotó:Alin TrandafirVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.