Számtáblák közé csúsztatott csúszópénz

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Székelyudvarhelyi járművezetőt állítanak bíróság elé, aki enyhébb büntetés reményében megpróbált megvesztegetni egy rendőrt.

A Hargita Megyei Táblabíróság összeállította a vádiratot, amelyben megvesztegetés vádjával bíróság elé állítja A.B. vádlottat.

2015 július 4- én a tusnádfürdői rendőrség munkatársa megvilágítási hiba miatt megállította a fent nevezett által vezetett járművet. Az ellenőrzés során az is kiderült, hogy a jármű periodikus technikai vizsgája, kötelező biztosítása és a vezető személyazonossági igazolványa is lejárt. Enyhébb büntetés reményében A.B. 50 eurót csúsztatott a számtáblák közé, így adta át azokat a rendőröknek, akik értesítették a Korrupcióellenes Igazgatóság megyei osztályát, az ügyet a Hargita megyei táblabírósághoz továbbították, ahol büntető dossziét állítottak ki A.B. nevére, megvesztegetés vádjával.

Megjegyezzük, hogy a per ezen szakaszában a Büntetőeljárási Törvénykönyv szerint, a nyomozás és vádemelés nem sérti az ártatlanság vélelmét.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy