Szolgálatban a Hargita megyei tűzoltók (szeptember 13)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A tegnapi, szeptember 13-i nap megterhelő volt a Hargita megyei tűzoltók számára, mivel az operatív csapatok 4 tűzeset lokalizálásán és felszámolásán dolgoztak, megakadályozva ezzel a lángok továbbterjedését és korlátozva az anyagi károkat.

Emellett a tegnapi nap folyamán a SMURD csapatai 7 hívásra avatkoztak be, 9 különböző állapotú (trauma, sebek, égési sérülések, törések stb.) ember kapott sürgősségi orvosi segítséget.

Ezeken a helyzeteken kívül a tűzoltóság egy szállítási/személyi segítségnyújtási feladatot is irányított a megyei mentőszolgálat támogatására Maroshévíz településen.

Az elmúlt 48 órában 8 RO-Alert üzenetet küldtek medve jelenléte miatt Gyergyószárhegy, Felsősófalva, Korond és Balánbánya lakóinak.

A vészhelyzetben való viselkedésre vonatkozó információk a https://fiipregatit.ro országos platformon és a DSU mobilalkalmazáson keresztül érhetők el, amely ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy