Szünetel a földgáz-szolgáltatás csütörtökön Tusnádfürdőn

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Annak érdekében, hogy a Transgaz a földgázszállító rendszeren bizonyos munkálatokat végezzen, a Delgaz Gridnek idén július 11-én, csütörtökön 08:00-13:00 óra között ideiglenesen fel kell függesztenie a gázszolgáltatást a Hargita megyei Tusnádfürdőn.

A vállalat arra kéri a fogyasztókat, hogy zárjanak le minden tüzet, és a földgázellátás újraindulása után 30 percig felügyeljék a tüzek égését.

Arra kérik a fogyasztókat, hogy amennyiben konkrét gázszagot éreznek, azonnal értesítsék a Delgaz Grid sürgősségi diszpécserszolgálatát a következő telefonszámok egyikén: 0800.800.928 (ingyenes, a főbb vezetékes és mobil telefonhálózatokból elérhető) vagy 0265.200.928 (helyi tarifa a Telekom hálózatából és szolgáltatói tarifa minden más telefonhálózatból).

„Sajnáljuk az okozott kellemetlenségeket, és köszönjük a fogyasztók megértését és támogatását a munkálatok elvégzésében, amelyek végső soron a fogyasztóknak nyújtott szolgáltatás javítását célozzák”,

A Delgaz Gridről

A Delgaz Grid, a német E.ON csoport elosztó vállalata, 25. 800 km hosszúságú hálózatot működtet Románia északi és nyugati részén 20 megyében (Kolozs, Beszterce-Naszód, Máramaros, Szatmár, Szilágy, Temes, Arad, Bihar, Krassó-Szörény, Hunyad, Maros, Szeben, Fehér, Hargita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț és Bákó), valamint egy több mint 81 500 km hosszú villamosenergia-hálózatot hat moldovai megyében: Bákó, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava és Vaslui, 3,6 millió fogyasztót szolgál ki. A helyi piacra való 2005-ös belépése óta az E.ON 2,3 milliárd eurót fektetett be, elsősorban földgáz- és villamosenergia-hálózatának korszerűsítésére, és 3,4 milliárd eurót fizetett be adók és illetékek formájában az államnak.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy