TÁNCSZÍNHÁZI ELŐADÁS, MÁRCIUS 3, péntek, Figura Stúdió Színház

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Március 3-án, pénteken, a Figura Stúdió színháztermében az András Lóránt Társulat előadja Flow című táncszínházi előadását.

Jegyek válthatók munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között a Figura jegyirodájában, vagy előadás előtt egy órával a színház előcsarnokában.

A FLOW cím az előadás mozgásvilágának atmoszférájára, energiaáramlására utal, ugyanakkor mozgatórugója az előadás konceptuális témájának. A Flow-élmény a szerelem állapotában is meghatározó, az érzésben való teljes elmerülés determinálja, és az elme ezen állapota a függőség kiszolgáltatottságának mókuskerekében őrlődik. Hogy mi a függőség tárgya ebben az esetben, az vitatható: függünk egy másik személytől, az ösztön diktálta érzéstől vagy egyáltalán az ideális állapottól? A függőség által önként áldozattá válni milyen áldozathozatalra kényszerít? Ezen problematikát boncolgatja az előadás, egy szerelmi háromszög, finom humorral és öniróniával ábrázolt viszonyrendszerén keresztül.

Bezsán Noémi

András Lóránt Társulat: FLOW

Előadók:

Joó Renáta

Szabó Franciska

Kányádi György

Rendező-koreográfus:

Bezsán Noémi

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy