Többleterőkkel tartott razziát a rendőrség Csíkszeredában

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 április 29-én Csíkszeredában ellenőrzési tevékenységet végeztek a rendőrök egyes olyan gazdasági szereplőknél, amelyeknek tevékenysége bár, diszkó jellegű, az antiszociális cselekmények, valamint a közrend és a köznyugalom megzavarásának megelőzésére, leküzdésére és felderítésére.

„110 személyt igazoltak le, egy esetben bírságoltak 1.500 lejre a 28/1999-es sürgősségi kormányrendelet előírásainak be nem tartása miatt, a pénztárgépbe be nem vezetett összegeket koboztak el, egy esetben pedig veszélyes tárgy hordozásának vagy használatának bűntettét fedezték fel.

Ugyanakkor ellenőrzéseket végeztek a magán biztonsági rendszerek vonalán, valamint tűzmegelőzési és tűzoltási téren is” – tájékoztatott a Hargita megyei rendőrség.

Az akcióban a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság több struktúrájának rendőrei és az „Oltul” Hargita Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége képviselői vettek részt.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy