Túlélő tábor

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Helyszín: Hargita megye, Maroshévíz, Bradul üdülőtelepTúlélő-tábor

Megközelíthetőség: Vonattal- Román Állami Vasút, személygépkocsival- megyei út/európai út

Időtartam: 2017 április 28- május 2; 5 nap, 4 éjszaka

Ár: 500 Ron/fő (tábor/szállás/napi 3 étkezés+ tanfolyamok és segédeszközök)

Előleg: 150 lej előleg fizetendő a jelentkezéskor közölt bank számlaszámra

Helyek száma: 20- 10 camping típusú házikóban

Életkor: 14- 60 év, nemtől, politikai hovatartozástól, bőrszíntől függetlenül

Elvárások: minimális fizikai kapacitás megerőltetés esetén, hegyi felszerelés, lelkesedés

Szervezők: Edward Arjuna ás Constantin Blanaru- sportban, harcművészetben, polgári és katonai túlélésben, csapatépítésben, szabadtéri játékokban, hegyi túrákban, cserkészetben, katonai technikákban és taktikákban, túlélési táplálkozásban jártas oktatók, edzők.

Leírás: gyere, töltsd velünk aktívan, a szabadban, színesen és határozott céllal a május elsejét, a munka ünnepét. Öt tanulással, energiával, túrázással, egészséggel teli napot. a tanfolyamok szabadtériek, a lehető legtermészetesebb környezetben. a gyakorlati részben is jártasak vagyunk. Több mint 20 év, hegyen- völgyön szerzett tapasztalattal rendelkezünk, igyekeztünk mindent megtanulni, amit az utóbbi 25 év megengedett nekünk. 23 éve tanulmányozzuk a táplálkozást és az egészséget, ezt szeretnénk megosztani másokkal is.

Egy kicsi, nem túl ismert, de kellemes, nem túl zsúfolt, kicsi hegyi településen lesz a táborunk. A környező táj egyszerűen csodálatos, megvan benne a mioritikus román táj melegsége. A tábor idején talán a Kelemen-havasok még havas bérceit is láthatjuk. Egy Európában egyedinek számító, természeti emlékműnek nyilvánított, termálvizű vízesés is van a környéken.

A szállást biztosító kemping tiszta és jól szervezett. Forrásból kapjuk az ivóvizet. A házikók kétszemélyesek, zuhanyzóval és illemhellyel, hideg-meleg vízzel, villamos árammal, GSM hálózattal. A házikóktól 50 méterre található az étterem, ízletes, laktató menüvel vár. Ugyanott található egy klub, ahol rossz idő esetén megtarthatjuk a tanfolyamokat. Biliárdasztal áll a kézügyességüket próbára tevők rendelkezésére.

15 perces könnyű sétára a tábortól található Maroshévíz, ahol majdnem minden szükséges dolog beszerezhető.

A tábor alapszabályai:

Illemtudás- Jóérzés- Emberség- Együttműködés- Korrektség- Őszinteség- Alkalmazkodás!

Alkohol nélkül- Drogok, dopping, energizáló szerek nélkül- Dohányzás nélkül!

tabara-de-supravietuire-la-munte-1-mai-2017-i135372

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy