Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Vízóra olvasás március folyamán

A Csíkszeredai HARVÍZ R.T. értesíti Tisztelt fogyasztóit, hogy a f.év márciusában esedékes féléves vízóraolvasás (magánházaknál) a következő ütemterv szerint fog történni:

– Március 14:Taploca, Haladás, Kertész, Jókai Mór utcák

– Március 16: Rét, Hollók, Forrás, Patak utcák,

– Március 23: Csiba

– Március 24: Baromtér, Vadász, Akác, Gyár, Fürdő, Tavasz, Hajnal, Halász utcák

– Március 25: Nagymező, Szérű, Tó, Tanorok,Domb, Kicsi, Zsák, Nap, Hold, Gyűjtő, Lázár utcák

Azok a fogyasztók, akiknél valamilyen okból kifolyólag a fogyasztásmérőt nem sikerült a megadott napon leolvasni március 31-ig bejelenthetik az óraállásokat naponta 7,30 – 15,30; pénteken 7,30 – 13,30 óra között, a 0758-770039 (akár SMS-ben is név, lakcím feltüntetésével), a 0266-313636, 17-es belső telefonszámokon, vagy elküldhetik az office@harviz.ro címre. Felkérjük a Tisztelt Fogyasztókat, tegyék lehetővé a fogyasztásmérők leolvasását, ellenkező esetben fennáll a lehetősége a le nem számlázott és elfogyasztott vízmennyiségek tetemes megnövekedésének. A fogyasztásmérők időszakos ellenőrzésének – leolvasásának lehetővé tétele a Fogyasztó kötelessége, emellett ilyenformán elkerülhetők a magas számlaértékek kifizetésével járó kellemetlenségek.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.