Hargita megye Olt készenléti felügyelőségének évértékelője

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Megtartotta 2016-os évértékelő ülését a Hargita Megyei Olt Sürgősségi Esetek Felügyelősége. Az eseményen jelen volt Cezar Mihai Damian ezredes, a készenléti felügyelőség parancsnokhelyettese, Adrian Jean Andrei, Hargita megye prefektusa, a nemzetvédelmi, közrendi és nemzetbiztonsági rendszer parancsnokai és vezetői, a Hargita megyei decentralizált intézmények hivatalosságai, a készenléti felügyelőség tisztjei és altisztjei.

Cimpoiesu Stelian ezredes, a készenléti felügyelőség parancsnoka beszámolt a jelenlevőknek a felügyelőség tavalyi főbb küldetéseiről és tevékenységéről, elemezte a 2016- os évre kitűzött célok megvalósítását az intézmény egyes részlegeinek és struktúráinak munkásságának szintetizált bemutatásával. Végkövetkeztetésként megállapítva, hogy a Hargita megyei hivatásos katasztrófavédelmi szolgálatok felelősségteljesen és szakszerűen teljesítették szerepüket a polgárok életének és javainak megmentésében.

Az esemény végén Hargita megye prefektusa, Adrian Jean Andrei és a felügyelőség parancsnokhelyettese gratuláltak az intézmény vezetőségének és személyzetének, további sikereket kívánva az elkövetkező küldetések teljesítésében és az eddig is alkalmazott magas színvonal megtartásához.

Az ISU Olt 2016-os évi beszámolója

Információs és Közszolgálati Iroda

 

 

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy