Nyílt Napok a hegyivadászoknál

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

 

A Szárazföldi Erők Napja alkalmából csütörtökön, április 19-én, a General Virgil Badulescu 61-es hegyivadász Dandár, a General Gheorghe Avramescu 24-es Hegyivadász Zászlóalj és a 435-ös „Ciuc” Logisztikai Zászlóalj „Nyílt Napokat” tartottak a zsögödi lőtéren.

A csíkszeredai oktatási intézményekből (Liviu Renreanu Általános Iskola, 2-es sz. Családi Típusú Elhelyező Központ, Szent Anna Speciális Iskola) valamint a lóvészi Általános Iskola- érkező több mint 200 látogató gyermek és diák a katonai technikával, fegyverekkel és a hegyivadászok speciális felszerelésével ismerkedhettek, míg a Hargita Megyei Katonai Központ Felvételi és Információs Irodájának munkatársai az oktatási kínálatot ismertették az érdeklődő fiatalokkal.

A gyerekek által nagy élvezettel kipróbált fő attrakció a lovaglás és a falmászás volt.

A hegyivadászoknál látott új és érdekes dolgok láttán elégedetten távoztak a látogatók, sokuknak ez volt életük első ilyen jellegű élménye.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy