Három férfi került kórházba közúti balesetet követően

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

2023 június 12-én, hétfőn 5 óra 40 perc körül a 112-es egyságes telefonszámon értesítették a rendőrséget, hogy közúti baleset történt Csíkszentmártonban.

Az első vizsgálatok során kiderült, hogy egy 23 éves gyergyószentmiklósi fiatalember egy kisteherautó vezetése közben a D.E.578-as úton Csíkszentkirály- Csíkkozmás irányban elvesztette uralmát az uralma az autó felett, a jármű lesodródott az úttestről és bal oldalával az úttest jobb oldalán található villanyoszlopnak ütközött.

Az esemény következtében a sofőr testi sérülést szenvedett, őt ellátásra kórházba szállították, megrongálódott a jármű és a villanyoszlop is.

A férfit alkoholszondával is tesztelték, az eredmény nulla.

A rendőrség folytatja a nyomozást az esemény körülményeinek tisztázására.

Ugyanezen a napon 10 óra 30 perc körül egy 67 éves magyar állampolgárságú férfi Parajdon, a D.N.13/A úton személygépkocsival közlekedve a gyanú szerint nem tartott megfelelő távolságot egy állattal vontatott járműtől, amelyet egy 53 éves alsósófalvi férfi vezetett, és nekiütközött autójával.

A kocsiban utazó 24 éves utas és sofőrje testi sérüléseket szenvedett, őket kórházba szállították orvosi ellátásra.

Mindkét járművezetőt alkoholszondával ellenőrizték, az eredmény nulla.

A kivizsgálás tovább folyik az esemény pontos körülményeinek feltárására.

  • A Hargita megyei rendőrség által közölt információk

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy