Nincs hétvége közlekedési bűnügyek nélkül

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 október 20-án 16:00 óra körül a szentegyházi rendőrkapitányság rendőrei egy 43 éves helyi férfit észleltek, aki egy moped típusú járművet vezetett rendszámtábla nélkül.

A rendőrök által elvégzett ellenőrzéseket követően kiderült, hogy a jármű nem volt bejegyezve vagy nyilvántartásba véve.

Be nem jegyzett jármű vezetése miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

2023 október 21-én 19:20 körül a székelyudvarhelyi rendőrség rendőrei szolgálatuk gyakorlása során egy 21 éves gyimesfelsőloki férfit észleltek, miközben a D.J.138-as megyei úton, Fenyéd településen személygépkocsit vezetett, és az alkoholszondás tesztet követően 0,94 mg/l alkoholkoncentrációt mutattak ki a leheletében.

Alkoholos befolyásoltság alatt történő vezetés miatt bűnügyi eljárás indult az ügyben.

2023 október 22-én, hajnali 4 óra körül egy 38 éves székelyudvarhelyi férfit észleltek a rendőrök szolgálatuk gyakorlása közben, miközben személygépkocsit vezetett lakóhelye egyik utcáján, 0,46 mg/l alkohollal a leheletében.

Alkoholos befolyásoltság alatt történő vezetés miatt bűnügyi eljárás indul ellene.

2023 október 23-án 4 óra 10 perc körül egy 31 éves Kányád községből származó férfit észleltek a Hargita megyei rendőrök, miközben a D.N.13/C úton, Székelykeresztúr tereületén személygépkocsit vezetett, és az elvégzett ellenőrzéseket követően kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel semmilyen járműkategóriára.

Bűnügyi eljárás indul az ügyben járművezetői engedély nélküli vezetés miatt.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy