ISU Hargita: A tűzoltók beavatkozásai az elmúlt 3 napban

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Ezen a hétvégén Hargita megyében a tűzoltók 28 vészhelyzetet kezeltek. A beavatkozások teljes számából 22 elsősegélynyújtásra irányult, aminek következtében a SMURD személyzete 22 személynek nyújtott egészségügyi segítséget.

A fenti bevetésekkel egyidőben az operatív csapatok azonnal beavatkoztak Maroshévízen egy háztartási hulladékgyűjtő konténerben kitört tűz felkutatásában és eloltásában. Az operatív csapatok erőfeszítései a helyi közösségek védelmét célzó akciókra is koncentrálódtak, kollégáink 5, a közösségek védelmét célzó bevetésben tevékenykedtek: három bevetés a közúti baleseteket követő tűzesetek megelőzésének és oltásának biztosítására a D. E. 578-as útvonalon, Marosfő, Gyergyószárhegy és Csíkmadaras településeken, egy túlsúlyos személy szállítása a megyei  mentőszolgálat támogatására Maroshévízen, valamint egy lakásajtó kinyitására irányuló küldetés Székelyudvarhelyen.

Ugyanakkor 4 RO-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Székelyvarság és Gyergyótölgyes lakóinak.

A vészhelyzetben való viselkedésre vonatkozó információk a https://fiipregatit.ro országos platformon és a DSU mobilalkalmazáson keresztül érhetők el, amely ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

Kövesse ajánlásainkat az Ön és szerettei biztonsága érdekében!

Hargita megye katonai tűzoltósága továbbra is készenlétben van a nap 24 órájában a vészhelyzetek operatív kezelésére és szakszerű elsősegélynyújtásra.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy