Balánbányai férfit vett 24 órára őrizetbe a rendőrség

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Folyó év február 4-én a balánbányai rendőrkapitányság rendőreinek sikerült azonosítaniuk azt a személyt, akit egy pénzösszeg ellopásával gyanúsítanak.

„Február 3-án 18:30 körül egy 61 éves, ugyanezen a településen élő férfi jelentkezett a balánbányai rendőrkapitányságon, és bejelentette, hogy elloptak tőle egy pénzösszeget. A rendőrség által lefolytatott nyomozás során kiderült, hogy a sértett ugyanezen a napon egy balánbányai bárban tartózkodott, és ismeretlenek ellopták a pénztárcáját a pultról, amelyben 2000 lej volt.

A bizonyítékok nyomán a rendőrség 24 órára őrizetbe vette a 31 éves balánbányai férfit, akit lopás bűntette miatt a Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség fogdájába 24 órára letartóztatásba helyezett” – közölte a Hargita megyei rendőr-főkapitányság.

Az idézett forrás szerint a férfit a rendőrség a bíróság elé fogja állítani előzetes letartóztatásra vonatkozó javaslattal.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy