Ismét a központi parkban található forrásról

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Első cikkünk óta próbáltunk megerősíteni néhány részletet a központban levő vízforrás helyzetéről, de az általunk megkérdezett két intézmény eddig nem tartotta szükségesnek, hogy válaszoljon a kérdéseinkre.

A válaszok megérkezéséig azonban úgy gondoljuk, hogy a város lakói számára jó, ha tudják, mi állt a „műszaki átépítés” bejelentéséről szóló döntés hátterében az ügyben.

A jelek szerint a forrásvíz teljesen alkalmatlan ivásra, mivel egészségre veszélyes baktériumokkal fertőzött, de a városháza, mint sok más esetben, most is hallgatással oldotta meg a kellemetlen helyzetet.

Egy másik érdekesség, amelyre felhívták a figyelmünket, a Fenyő Hotel wellness részlegének vízellátására vonatkozik, amely közvetlenül a közterületen lévő forráshoz csatlakozik. Több kérdésre is igyekeztünk választ kapni, mint például: „A csatlakozás jogalapja”, „Vannak-e mérőórák a szálloda által elfogyasztott víz mennyiségének ellenőrzésére”, „Mennyit fizet a szálloda a vízért és kinek”, eddig sikertelenül.

Mivel ez a téma általános érdeklődésre tart számot, a fenti kérdésekre továbbra is keressük a választ…

Olvassák el A központi parkban levő ásványvízforrásról c. cikkünket is.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy