Ittas vezetésen értek sofőröket a Hargita megyei rendőrök

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2024. augusztus 2-án, 19:30 körül egy 56 éves csíkszentgyörgyi férfit Csíkménaságon a Közúti Közlekedési Szolgálat munkatársai autóvezetés közben igazoltattak, és az alkoholszondával történő vizsgálat után a férfi által kilélegzett levegőben 0,58 mg/l tiszta alkoholt mértek.

2024. augusztus 3-án, 22:15 óra körül egy 35 éves nőt észleltek a csíkszeredai Közlekedési Iroda rendőrei, miközben személygépkocsit vezetett Csíkszereda egyik utcáján, és az alkoholszondás vizsgálat után 0,47 mg/l tiszta alkoholt mutattak ki a kilélegzett levegőben.

2024. augusztus 4-én, hajnali 1 óra körül a gyergyószentmiklósi rendőrség közrendvédelmi irodájának munkatársai egy 40 éves férfit észleltek, aki Gyergyószentmiklós egyik utcáján gépkocsit vezetett, és a kilélegzett levegőben 1,33 mg/l tiszta alkoholt mutatott ki az alkoholszonda.

Ugyanezen a napon, hajnali 5:00 óra körül a székelykeresztúri rendőrség közlekedési rendőrei szolgálat közben egy 34 éves férfit észleltek, aki a város egyik utcáján személygépkocsit vezetett és 0,48 mg/l alkohol volt a leheletében.

A rendőrök minden esetben folytatják a vizsgálatokat a teljes tényállás megállapítása érdekében.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy