Erőszakos támadás Maroshévízen: három férfi bántalmazott és kirabolt egy 25 éves férfit

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2024. szeptember 22-én este 22:30 körül a maroshévízi rendőrség munkatársait a 112-es egységes segélyhívó számon keresztül riasztotta egy 25 éves férfi, aki bejelentette, hogy három személy által elkövetett bántalmazás áldozata lett.

fotó: IPJ Hargita

A Hargita megyei rendőrség szerint egy operatív csapat azonnal a helyszínre sietett, ahol az első vizsgálatok kiderítették, hogy a férfit Maroshévíz egyik utcáján bántalmazták. Az áldozat elmondása szerint a három férfi tompa tárgyakkal a teste több pontján megütötte, majd egy autóval ismeretlen irányba elmenekültek. Ezen kívül állítólag 1000 lejt vettek ki a kabátja zsebéből.

sursa foto: IPJ Harghita

Másnap reggel a három gyanúsítottat, egy 19 éves és két 33 éves férfit a rendőrök Maroshévízen azonosították és őrizetbe vették. Még aznap délután 24 órára előzetes letartóztatásba helyezték őket.

A nyomozás az ügyészség koordinálásával folytatódik az eset összes körülményének tisztázása és a három férfi teljes bűnügyi tevékenységének megállapítása érdekében. Bűnügyi dossziét nyitottak testi sértés és más erőszakos cselekmények, minősített lopás, valamint a közrend megzavarása miatt. A nyomozás végén jogi megoldást fognak javasolni.

A Hargita megyei rendőrség azt is megjegyzi, hogy az incidensben érintett személyek ismerték egymást.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy