Közúti baleset a DN 13A jelzésű országúton, Székelyudvarhely kijáratánál: két személy kórházba került, több jármű érintett

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Szerdán délután 16:30 körül a Székelyudvarhelyi Rendőrség munkatársait a 112-es segélyhívó számon riasztották egy közúti balesethez a város kijáratánál, a D.N.13/A úton.

fotó: ISU Hargita

A helyszínen végzett első vizsgálatok alapján megállapították, hogy egy 73 éves külföldi állampolgárságú nő ütközött össze egy 45 éves nyikómalomfalvi férfi által vezetett személygépkocsival, amikor egy mellékútról behajtott a főútra. Az ütközést követően a nyikómalomfalvi férfi autója az ellenkező irányba sodródott, ahol egy másik autónak ütközött, amelyet egy 70 éves Maros megyei férfi vezetett. Az ütközés után a gépkocsi egy, az úttesten kívül parkoló furgonnak csapódott.

A balesetnek két sérültje volt: a 45 éves sofőr és a második érintett autó 53 éves utasa. Mindketten eszméletüknél voltak, és nem szorultak a roncsok közé.

A helyszínre vonult a székelyudvarhelyi katonai tűzotóság egy tűzoltó autóval, valamint egy SMURD mentőautóval.

A három sofőrt alkoholszondával vizsgálták, az eredmény mindegyik esetben nulla volt.

A környéken mintegy 30 percig korlátozott volt a forgalom, egy sávon felváltva közlekedtek a járművek.

A rendőrök folytatják a vizsgálatokat a baleset pontos körülményeinek megállapítása érdekében.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy