Fokozott erőkkel végrehajtott rendőri akció Csíkszeredában, Gyergyószentmiklóson, Székelyudvarhelyen és Maroshévízen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Gazdasági Bűnüldözési Szolgálat rendőrei 2024. október 4-én fokozott erőkkel, integrált rendszerben intézkedtek RO e-Transport, magas pénzügyi kockázatú közúti árufuvarozást figyelő nemzeti rendszer létrehozására vonatkozó 41/2022-es sürgősségi kormányrendelet előírásainak betartására a gazdasági szereplők által, a gabonaimport által generált operatív helyzet kezelésére, valamint a megfelelő közrend és közbiztonság biztosítására Csíkszeredában, Gyergyószentmiklóson, Székelyudvarhelyen és Toplițán.

Az elvégzett tevékenységek részeként 113 járművet állítottak meg a forgalomban, és 16 magas pénzügyi kockázatú árut/árut szállító járművet ellenőriztek az RO e-Transport alkalmazásban.

Az elvégzett ellenőrzéseket követően a rendőrség 13 szabálysértési szankciót alkalmazott, összesen 54 320 lej értékben.

Ezzel egy időben 24 ezer kg burgonyát és 3200 kg cementet foglalt le a rendőrség, több mint 28.000 lej értékben.

Egy forgalmi engedélyt és egy vezetői engedélyt is bevontak.

Az e-DAC alkalmazás segítségével 34 természetes személy azonosítása és ellenőrzése történt meg.

Az akcióban a székelyudvarhelyi rendőrség, a csíkszeredai endőrség, a gyergyószentmiklósi rendőrség és a maroshévízi rendőrség rendőrei, valamint a Szeben megyei Regionális Csalás Elleni Igazgatóság és a Hargita megyei Területi Munkaügyi Felügyelőség szakemberei vettek részt.

  • fotó és információ: Hargita megyei rendőrség

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy