Csíkszeredában szervezett rendezvényen végeztek tevékenységet a rendőrök

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Hargita megyei rendőrök tegnap, 2024. október 5-én részt vettek a Csíkszeredában szervezett, a fenntartható közlekedési megoldásokat népszerűsítő rendezvényen.

A rendezvényen a rendőrök előadást tartottak a közutak biztonságának fontosságáról és a közúti közlekedésben résztvevők megelőző magatartásának elsajátításáról az új közlekedési technológiák kapcsán, valamint részt vettek a fenntarthatósági karavánban is a szervezők által biztosított autóval.

A Bűnügyi Elemzési és Megelőzési Osztály rendőrei a Hargita megyei Drogprevenciós Központ szakembereivel együtt szintén jelen voltak a polgárok körében, és tájékoztatták őket arról, hogyan lehet megelőzni a tiltott szerek használatát, és milyen kockázatokkal jár a használatuk, nemcsak a vezetés során, hanem a mindennapi életben is.

A gyermekek számára workshopokat szerveztek, ahol az aszfaltra színezhettek vagy rajzolhattak, és kifejezhették kreativitásukat.

Játékokon keresztül arról is tájékoztatták őket, hogy mit jelent a közlekedésbiztonság az utakon való közlekedés során, de arról is, hogyan kerülhetik el a veszélyeztetett vagy kockázatos helyzeteket, hogy mosolygós és örömteli gyermekkoruk legyen.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy