Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Iarna s-a întors în estul Transilvaniei, dar mai ales în Moldova

Iarna face glume în estul Transilvaniei. Ieri dimineață a nins în județul Harghita în zona Lacul Roșu, Bucin și Lunca de Sus, dar fără depuneri importante de zăpadă, relatează cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov.

Cu toate că zăpada nu s-a depus în mod semnificativ, șoferii sunt rugați să circule prudent pe drumurile montane, mai ales dacă au apucat deja să-și monteze anvelopele de vară.

 

Aspect de iarnă serioasă în Moldova

Miercuri dimineață ningea pe DN 17A, Pasul Palma, județul Suceava, utilajele de la DRDP Iași au acționat pe acest drum dar și pe alte drumuri naționale unde a fost necesar. Ninsori au fost înregistrate în zonele Mestecăniș, Vatra Dornei (DN 17) și Vatra Moldoviței (DN 17A), județul Suceava, și ploi în județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.
Carosabilul este umed și în prezent, cu zăpadă frământată în strat de 1-2 cm pe DN 17A, uscat în județul Galați, Vrancea, respectiv umed în rest.

Însă vremea se va îndrepta începând de săptămâna viitoare spun meteorologii. Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru în intervalul 22 – 29 aprilie în regiunile centrale, vestice și nord-vestice, iar
în restul teritoriului vor fi apropiate de cele specifice perioadei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.