Idei de cadouri pentru persoana iubită cu ocazia Sărbătorilor Pascale 2022

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Sarbatori fericite

Ne mai despart câteva săptămâni de una dintre cele mai așteptate sărbători de peste ani – Sfintele Sărbători de Paște 2022. Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului este așteptată de fiecare dintre noi. Însă copiii sunt cei mai fericiți și nerăbdatori pentru că de Paște vine Iepurașul cu numeroase cadouri.

Însă oare de unde vine acest Iepuraș și cum de a ajuns să aducă aceste cadouri? Pentru România, aceasta este o tradiție adoptată recent. Însă la nivel global, prima mențiune a iepurașului ca simbol al Paștelui a avut loc în Germania, încă din anul 1500.

La început, iepurașul aducea doar ouă roșii, ca simbol al fertilității. Originea tradiției Iepurașului de Paște se regăsește în sărbătorile pre-creștine ale fertilități dedicate zeiței Eostre.

Însă oamenii au extins acest obicei și iată cum, în prezent, Iepurașul a ajuns să concureze cu Moș Crăciun la nivel de cadouri. În acest context, pentru că mai sunt câteva zile până la Paște 2022, avem câteva recomandări de cadouri pentru acest an.

Pe lângă tradiționalele dulciuri și haine, anul acesta, Iepurașul ar putea să aducă biletele de avion pentru viitoarea vacanță. Puteți opta pentru o călătorie de weekend într-o destinație din Europa sau pentru un sejur într-o destinație însorită. În sezonul estival 2022 este recomand să călătoriți spre Egipt, Emiratele Arabe Unite, Grecia, Spania, Italia și multe alte destinații mediteraneene.

Pentru pasionații de gadgeturi, Iepurașul ar putea să aducă un smartphone de ultimă generație, un smartwatch, o pereche de căști profesionale sau o consolă de gaming. Oferta este variată și complexă.

Pentru pasionații de gambling, este un bun prilej să-i cadorisiți cu o înscriere la un turneu de poker sau un card de fidelitate la unul dintre cazinourile preferate. Dacă persoana dragă este pasionată de jocurile de noroc online, se poate să-i oferiți șansa de a încerca jocuri noi, precum sizzling hot. Daca îi plac jocurile de tip slots, să încerce Jocuri păcănele cu fructe.

Pentru doamne și domnișoare, o cutie de bijuterii compartimentată și cu oglindă poate fi cadoul ideal. Dacă vine însoțită și cu ceva bijuterii de lux, cadoul e complet și complex.

Pentru pasionații de călătorii, cadourile pot varia de la o simplă pernă de dormit în avion și până la o vacanță într-o destinație luxury. Pentru cei pasionați de zboruri și avioane, macheta unui avion preferat poate fi cadoul perfect.

Pentru un iubitor de vinuri, un set ce include un decantor și două pahare poate fi ceva impresionant. La fel de frumos poate fi și un set cu accesorii pentru vin: tirbușon, aparat de taiat sigilii, dispozitiv pentru turnare, inel împotriva picurării și multe altele.

Pentru domni, un set format din curea, portofel, breloc, un ceas și un pix luxury poate fi un cadoul elegant și impresionant. Bărbații apreciază astfel de cadouri, care sunt făcute să le scoată masculinitatea în evidență.

În concluzie, cadourile ideale sunt cele ce țin de pasiunile persoanelor dragi, dar și de stilul lor de viață. Nu există cadou mai frumos ca cel ce are legătură cu activitatea sau pasiunea celui ce va primi cadoul. Evident, fiecare cadou poate fi însoțit de un mesaj transmis din dragoste, din suflet. Poate fi un mesaj de mulțumire, de apreciere, o declarație de dragoste.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy