Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IJJ Harghita: Rezultate și misiuni ale jandarmilor în weekend

În weekend-ul care tocmai a trecut, jandarmii harghiteni au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, aplicând 7 amenzi în valoare de 7.000 de lei, totodată dispunând confiscarea a peste 9 metri cubi material lemnos.

„La acest sfârșit de săptămână, care a fost unul prelungit, au acționat zilnic o medie de 70 de jandarmi ce au fost angrenați în misiuni de menținere a ordinii publice în mediul urban și rural, în stațiuni montane si pe trasee turistice, asigurare ordine publică la manifestații sportive, în paza și protecția unor obiective, misiuni de prevenire a răspândirii noului CORONAVIRUS, fie independent, fie în comun cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu.
Pe timpul desfășurării unor acțiuni punctuale pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice, jandarmii harghiteni au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, respectiv amenzi în valoare de 7.000 de lei, conform legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, pentru „transportul (…) fără avize de însoțire a materialelor lemnoase sau cu avize de însoțire din care nu rezultă proveniența legală(…).
Odată cu constatarea faptelor, a fost confiscată și o cantitate de peste 9 metri cubi de lemne de diferite specii.”, a transmis IJJ Harghita.

sursa foto: IJJ Harghita

Pe timpul constatării faptelor, jandarmii au solicitat și primit sprijinul reprezentanților ocoalelor silvice competente teritorial.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.