În atenția debitorilor aflați în evidența AJOFM Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

AGENȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ HARGHITA aduce la cunoștința debitorilor, persoane fizice și juridice, care au achitat integral obligațiile bugetare restante la data de 31 decembrie 2018 inclusiv și figurează în continuare în evidențele contabile ale A.J.O.F.M. cu accesorii restante (dobânzi, majorări și penalități de întârziere și orice alte obligații de plată accesorii) că până la data de 16 decembrie 2019 inclusiv pot depune cerere de anulare a acestor accesorii, potrivit prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale, cu modificările și completările ulterioare, aplicabilă debitorilor persoane fizice și juridice, care la data de 31.12.2018 inclusiv, aveau obligații principale restante, administrate de A.N.O.F.M prin entitațile publice subordonate, cu personalitate juridică, respectiv A.J.O.F.M./ A.M.O.F.M./C.R.F.P.A.

Pentru detalii suplimentare privind acordarea facilităților fiscale prevăzute de Ordonanța Guvernului nr. 6/2019 și condițiile cumulative care trebuie îndeplinite în acest sens, debitorii au posibilitatea să ia legătura cu d-na Török Margareta, consilier superior în cadrul Compartimentului Control, Îndeplinirea Măsurilor Asigurătorii și Executare Silită a Debitelor al A.J.O.F.M. Harghita, B-dul Frăției nr.2 din Miercurea Ciuc sau la numărul de telefon 0266 313 423.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy