Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În atenția locuitorilor din orașului Bălan care abandonează deșeuri voluminoase pe domeniul public

Primăria orașului Bălan precizează că în luna februarie au fost date 10 avertismente și 3 amenzi contravenționale locuitorilor care aruncă pe domeniul public deșeuri voluminoase.
foto cu caracter ilustrativ

foto cu caracter ilustrativ

De asemenea, Serviciul Public Apă, Canal, Salubritate a ridicat 4 tone de deșeuri voluminoase care au fost transportate pe cheltuiala bugetului local la depozitul de la Odorheiu Secuiesc.
„Facem un apel la toți concetățenii noștri să dea dovadă de spirit gospodăresc, de civism și să arunce deșeurile voluminoase doar în baza unei comenzi către Serviciul Public.
Resturile vegetale, dejecțiile animaliere, alte deșeuri biodegradabile NU se aruncă în containerele de la punctele de colectare. Aceste deșeuri trebuiesc transformate în compost! Avem nevoie de un oraș curat!
Vă readucem aminte că aruncarea deșeurilor în râul Olt nu este permisă și că vom aplica amenzi maxime pentru persoanele identificate.”, este mesajul transmis de Primăria orașului Bălan.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *