Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În curând încep înscrierile la creșa din Odorheiu Secuiesc

Foto: https://www.udvarhely.ro

 

Înscrierea copiilor mici va începe în iulie, după încheierea înscrierilor la grădinițele cu program prelungit.

Calendarul de înscrieri a fost întocmit conform următorului program:

• 13 iulie – 20 iulie, primirea dosarelor,

• 21-23 iulie, examinarea dosarelor,

• 24 iulie, afișarea listei.

Având în vedere situația epidemiologică, vă puteți înregistra și online. Documentele completate și scanate trebuie trimise la adresa de e-mail: lukacs_kinga@yahoo.com.

Este de asemenea posibil să depuneți dosarele la sediul instituției de pe Calea Independenței 39, între orele 9.00 – 14.00 și miercuri, 15 iulie, de la 14.00 la 17.00.

Documente necesare:

1. Copie certificat de naștere, precum și copia certificatului de naștere a fratelui mai mic (dacă există frate mai mic)

2. Copii ale cărților de identitate ale ambilor părinți, sau tutorelui legal, certificat de căsătorie (sau alt document care atestă conviețuirea), copii ale ordinelor judecătorești care atestă tutela sau adopția;

3. Adeverință de salarizare pentru ambii părinți, pentru ultimele 6 luni, din care să reiasă venitul net, valabilitatea contractului de muncă, un extras REVISAL pentru ambii părinți

4. Dacă părintele aflat în concediu de creștere a copilului își reia serviciul mai devreme decât în decizia privind dreptul la alocație pentru creșterea copilului, atunci este nevoie de o adeverință de la locul de muncă care să precizeze exact când va reîncepe munca/când a reînceput munca. În caz contrar data din Decizie va fi considerată ca moment al reînceperii lucrului.

5. O copie a deciziei care certifică dreptul la alocație pentru creșterea copilului

6. Dacă părintele este singur, o copie a unei decizii judecătorești privind divorțul și plasarea copilului sau un certificat de deces;

7. Un certificat financiar emis de primărie în care se menționează că nu are datorii la 30 iunie a anului curent (nici penalități);

8. Cerere de înregistrare (HU, RO), declarație privind actele depuse la dosar, în cazul unei adrese temporare/flotant/ o declarație pe proprie răspundere (HU, RO)

9. Dosar plic

Documente medicale necesare (formularele se găsesc la fața locului sau online):

1. Adeverință medicală

2. Adeverință epidemiologică și fișa de vaccinare

3. Examen de coprocultură și exsudat faringian (la intrarea copilului în creșă)

Criterii eliminatorii:

• Nu se iau în considerare cererile părintelui/părinților care nu au domiciliul în Odorheiu Secuiesc! Cei cu adresă temporară/flotant/ vor completa o declarație conform căreia locuiesc de fapt la această adresă zilnic.

• Nu se iau în considerare dosarele fără adeverință medicală.

• Nu se iau în considerare cererile părinților care au restanțe fiscale către Primăria Odorheiu Secuiesc

• Nu se iau în considerare cererile acelor solicitanți, care refuză să depună la dosar oricare din documentele necesare.

Formularul de înscriere și documentele necesare pentru înscriere se găsesc la sediul creșei.

Puteți solicita informații suplimentare la numerele de telefon: 0756 657 521 și 0788-639 286 zilnic, între orele 8:00- 14:00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *