Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

În Moldova DEMOCRAȚIA A MURIT! Moscova și oligarhii moldoveni au confiscat statul!

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) atrage atenția tuturor românilor asupra evenimentului deosebit de grav de ieri, 19 Iunie 2018, de la Chișinău. Invalidarea mandatului de Primar General a lui Andrei Năstase este rezultatul unei complicități între președintele „aservit” vădit Moscovei și oligarhi moldoveni. Incapacitatea de a cuceri prin vot Chișinăul a determinat activarea agenților de influență, atât ai Moscovei cât și ai oligarhilor moldoveni, din toate instituțiile ce pot anula democrația.

Andrei Năstase

În anul sărbătoririi a 100 de ani de la unirea Moldovei cu România avem obligația morală să reacționăm în numele celor pe care îi reprezentăm în fața unor astfel de acte grave ce vor anula democrația. Ne exprimam totuși încrederea în luciditatea și imparțialitatea Curții Supreme a Republicii Moldova cu speranța că VOTUL și DEMOCRAȚIA vor fi salvate!

„Puciul de aseară al combinației incredibile între „guvernatorul” rus al Moldovei și „proprietarul” la bucată al Moldovei arată gravitatea situației în care se află astăzi Republica Moldova. Când oligarhii nu acceptă democrația și își dau mâna cu Rusia, determină o vulnerabilitate de grad 0 la granița României”, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *