Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În ultimele 24 de ore, pompierii harghiteni au gestionat 12 intervenții

În cursul zilei de ieri, 11 mai a.c., salvatorii au acționat pentru gestionarea a 12 situații de urgență. Cele mai multe cazuri înregistrate au fost pentru acordarea de prim ajutor ( 11 solicitări).

În afara acestor situații, pompierii au intervenit și la o misiune de deblocare ușă apartament, în municipiul Odorheiu Secuiesc.

De asemenea, pompierii militari harghiteni acționează în sprijinul autorităților din zonele de graniță și implicit a cetățenilor ucraineni veniți în România, prin activități specifice din zona de frontieră.

Subunitățile Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență rămân mobilizate pentru a interveni, în cel mai scurt timp, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.                                      

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.