Încă un hoț de locuințe din Atid, prins de polițiști

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Încă un suspect de furt identificat de poliţiştii harghiteni, pe raza comunei Atid.

La data de 08.08.2018, prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate în ultimele zile, poliţiştii Postului de Poliţie Atid l-au identificat pe F.T. de 29 de ani, din localitate, bănuit de sustragerea unor bunuri din locuinţa unui consătean.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti până la acest moment rezultă că, în perioada aprilie – august 2018, în timp ce V.G. de 35 de ani, din localitate, era plecat în Ungaria, cel în cauză a pătruns în locuinţa acestuia şi a sustras mai multe scule şi unelte, o mini combină muzicală, o bicicletă, un ham şi un set de pahare.

Poliţiştii au recuperat un aparat electric de șlefuit şi o mașină de găurit, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a suspectului și recuperării integrale a prejudiciului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy