Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu la o anexă gospodărească din Joseni. Au intervenit zeci de pompieri

Peste 40 de pompieri militari și civili din cadrul Detașamentului Gheorgheni și SVSU Suseni, Joseni și Ciumani, cu 6 autospeciale de stingere, au intervenit, ieri după-amiază, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din comuna Joseni.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent și au acționat pentru stingerea acestuia, precum și pentru limitarea propagării flăcărilor la casa și anexa din imediata apropiere. Intervenția a fost îngreunată din cauza lipsei surselor de apă, alimentarea autospecialelor de intervenţie realizându-se în navetă, de la o distanță de cca. 1 km de locul incendiului. A ars anexa (adăpost de animale), pe o suprafață de aprox. 80 mp.”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.