Incendiu la o anexă gospodărească din Joseni. Au intervenit zeci de pompieri

0

Articol disponibil în: Română

Peste 40 de pompieri militari și civili din cadrul Detașamentului Gheorgheni și SVSU Suseni, Joseni și Ciumani, cu 6 autospeciale de stingere, au intervenit, ieri după-amiază, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din comuna Joseni.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent și au acționat pentru stingerea acestuia, precum și pentru limitarea propagării flăcărilor la casa și anexa din imediata apropiere. Intervenția a fost îngreunată din cauza lipsei surselor de apă, alimentarea autospecialelor de intervenţie realizându-se în navetă, de la o distanță de cca. 1 km de locul incendiului. A ars anexa (adăpost de animale), pe o suprafață de aprox. 80 mp.”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy