Incendiu la o cabană, în Băile Homorod

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc, împreună cu pompierii civili din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vlăhița, au intervenit cu 4 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de vacanță (cabană) din Băile Homorod.

Apelul de urgență a fost primit în această dimineață, în jurul orei 02:00.
La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul cuprinsese acoperișul și mansarda cabanei, acesta fiind lichidat la ora 04:10. Au ars acoperișul, confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafață de 60 mp și mansarda, pe circa 30 mp; s-au deteriorat pereții unei camere, tavanul și terasa. Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza fumatului în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat bunuri materiale în valoare de aproximativ 15.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 5.000 de lei.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy