Incendiu la o casă din localitatea Frumoasa, din cauza unui scurtcircuit

0

Articol disponibil în: Română

În această dimineață, în jurul orei 04:00, a fost anunțat un incendiu la o casă de locuit, în localitatea Frumoasa. La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 50 mp, precum și la pereți pe o suprafață de cca. 20 metrii pătrați, cu pericol de propagare la anexele gospodărești învecinate. S-a acționat pentru localizarea și stingerea incendiului, în cooperare cu SVSU Frumoasa. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, paramedicii SMURD au acordat primul ajutor calificat proprietarul, acesta suferind un atac de panică.”, a informat ISU Harghita.

Potrivi sursei citate, în urma intervenției pompierilor, s-au salvat bunuri materiale în valoare de aproximativ 200.000 lei.
Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuit electric.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy