Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu la o casă din Odorheiu-Secuiesc

mansMiercuri, 15 februarie a.c, la ora 15:57, Garda de Intervenție din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu-Secuiesc a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în municipiul Odorheiu-Secuiesc, strada Gabor Aron.

Imediat, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție, încadrate cu zece pompieri militari salvatori. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la mansarda şi acoperişul locuinței.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite la ora 17:05.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă efectul termic produs de sistemul de încălzire amplasat ori neprotejat față de materialele combustibile (sobă fără acumulare de căldură), au ars aproximativ 25 mp din mansarda din material lemnos, obiecte de mobilier (un pat, o masă, 4 scaune) şi circa 10 mp din acoperişul casei. S-au salvat şi protejat, în urma intervenției, bunuri materiale în valoare de aproximativ 150.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la 4.500 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.