Incendiu la o casă din satul Rugănești, comuna Șimonești

0

Articol disponibil în: Română

În cursul nopții trecute, în jurul orei 23: 40, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Odorheiu Secuiesc au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, din satul Rugănești, comuna Șimonești.

La locul solicitării au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, fiind solicitate în sprijin și Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Șimonești și Cristuru Secuiesc. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la subsolul și parterul casei , pe o suprafață de aproximativ 80 mp, cu pericol de propagare la întreaga locuință.”, a precizat ISU Harghita.

În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a fost stabilită ca fiind canalul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile, au fost înregistrate doar pagube materiale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy