Incendiu la o pizzerie din localitatea Corund

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În această noapte, în jurul orei 02:40, a fost anunțat un incendiu la o pizzerie, în localitatea Corund.

„La fața locului s-au deplasat 2douăechipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la bucătăria restaurantului și la podul construcției, pe o suprafață de aproximativ 20 mp, cu pericol de propagare la întreaga clădire. S-a acționat pentru localizarea și stingerea incendiului, în cooperare cu SVSU Corund, incendiul fiind lichidat la ora 04:20. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.”, informează ISU Harghita.

Potrivit sursei citate, în urma incendiului, au ars elemente din construcția din lemn și structura acoperișului, pe o suprafață de circa 20 mp, mobilier, aparat de gătit fast food și un frigider, bunuri materiale evaluate la circa 20.000 lei.
Pompierii au reușit să salveze bunuri materiale în valoare de peste 200.000 lei.

  • sursa foto: ISU Harghita

Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic produs de un aparat de gătit nesupravegheat sau supraîncălzit (friteuză).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy