Incendiu la un apartament din Bălan: Un bărbat s-a intoxicat cu fum, iar o femeie a suferit un atac de panică

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un incendiu a izbucnit joi seara, într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe din orașul Bălan. Potrivit ISU Harghita, un bărbat s-a intoxicat cu fum, iar o femeie a suferit un atac de panică.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Bălan, cu o autospecială de stingere, precum și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime. Totodată, a fost alertat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Sândominic.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum. Un bărbat de 27 de ani a fost găsit într-o stare de inconștiență, suferind intoxicație cu fum. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Miercurea-Ciuc. O altă victimă a fost o femeie, care a acuzat un atac de panică, fiind asistată medical la fața locului.

În prezent, incendiul este localizat, dar misiunea continuă să fie în dinamică.

Update: incendiul a fost lichidat; a ars mobilierul din interiorul camerei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy