Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu la un apartament într-un bloc de locuințe din Harghita-Băi

Pompierii din Miercurea Ciuc au intervenit sâmbătă după-amiază pentru stingerea unui incendiu la un apartament într-un bloc de locuințe din Harghita-Băi.

„S-au deplasat 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 30 mp. Nu există pericol de propagare.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Potrivit sursei citate, locatarii s-au autoevacuat înainte de sosirea forțelor de intervenție, având în vedere faptul că incendiul se manifesta generalizat în apartamentul situat la etajul al II-lea.

Se lucrează pentru lichidare. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Actualizare: 

Incendiul din Harghita-Băi este lichidat. Până la sosirea echipajelor, din blocul cu 12 apartamente se autoevacuaseră 20 persoane. Din primele cercetări, se pare că incendiul a fost provocat intenționat de către proprietar.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.