Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu puternic în localitatea Joseni. Mai multe anexe gospodărești, cuprinse de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit marți după-amiază în localitatea Joseni, fiind cuprinse de flăcări mai multe anexe gospodărești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Harghita, sunt afectate de incendiu un număr de șase anexe gospodărești și dependințe, pe o suprafață de aproximativ 1200 mp. Totodată, a fost asistat medical un bărbat care a suferit un atac de panică.

Pentru stingerea incendiului s-au deplasat echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor Gheorgheni și Odorheiu Secuiesc, precum şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din localitățile Joseni, Ciumani, Lăzarea, Suseni, Remetea și Praid. La fața locului s-a deplasat și comandantul subunității de intervenție din Gheorgheni. De asemenea, au fost sunt prezente și două echipaje SMURD și SAJ.

  • sursa foto: ISU Harghita

Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare, însă intervenția este îngreunată din cauza vântului puternic în zonă.
Județul Harghita se află sub incidența unui Cod galben de vânt, până la ora 21:00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.