Încep lucrările la un drum județean din Harghita, din primăvară

0

Articol disponibil în: Magyar Română

ÎN PRIMĂVARĂ VOR ÎNCEPE LUCRĂRILE PE DRUMUL JUDEȚEAN DINTRE LOCALITĂȚILE CRIȘENI ȘI GRANIȚA CU JUDEȚUL MUREȘ.

asfaltare-drum-judetean-cluj-2Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita și Szőcs László, primarul localității Atid fac apel la răbdarea locuitorilor. Porțiunea de drum amintită se află într-o stare proastă, datorită și precipitațiilor căzute în iarna aceasta, dar mai ales a ploilor și noroiului care au condus la crearea de gropi. În ciuda numeroaselor contestații și a întârzierii demarării lucrărilor, în momentul de față totul este pregătit pentru ca în primăvară să se înceapă lucrările de reabilitare a drumului.

Conform normativului cu privire la condițiile de executare a lucrărilor, se pot efectua lucrări de asfaltare dacă temperatura este de cel puțin zece grade Celsius și suprafața este uscată. Lucrările de administrare, cum ar fi și cele de pietruire nu se pot realiza la temperaturi scăzute. Totodată, în același an pe o porțiune de drum nu pot fi cheltuiți bani și pentru lucrări de investiții și pentru lucrări de administrare.

„Împreună cu localnicii trebuie să reușim ca lucrările să demareze în cursul primăverii pe această porțiune de drum și nu în alt loc, iar localnicii ne pot ajuta în acest sens”, a afirmat Borboly Csaba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy