Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Încep noi lucrări în Miercurea Ciuc

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Se apropie finalizarea reabilitării Cartierului Spicului, în timp ce a început și reabilitarea aleei Octavian Goga. Totodată, locatarii aleei Pictor Nagy István vor avea șansa de a cunoaște planurile referitoare la reabilitarea cartierului lor.

În Cartierul Spicului lucrările de reabilitare au ajuns la ultimele 100 de metri. Mai trebuie executat așternerea stratului de uzură pe strada Culmei, amenajarea terenului în împrejurimea blocurilor aflate sub reabilitare, și instalarea mobilierului urban. Utilaje de construcție vor părăsi terenul în câteva zile.

Noua locație a reabilitărilor de cartiere va fi aleea Octavian Goga. Modernizarea sistemului de apă uzată deja a început, se lucrează pe partea bulevardului Timișoarei în zona de conectare cu colectorul principal. Urmează construirea rețelei de apă pluvială. Lucrările la cele două rețele sunt fazate pe acest an, anul viitor se va continua lucrarea cu reînnoirea structurei rutiere, amenajarea locurilor de parcare, alei, spații verzi și terenuri de joacă, respectiv reabilitarea sistemului de iluminat public și dotarea cu mobilier urban.

Următorul capitol din reabilitarea cartierelor va fi modernizarea aleei Pictor Nagy István. Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc organizează dezbatere publică pentru prezentarea proiectului în data de 24 septembrie, joi de la ora 17:00 în Casa de Cultură a Sindicatelor – Miercurea Ciuc. Cei interesaţi vor avea posibilitatea de a formula observaţii. La întâlnire va fi prezent și reprezentantul firmei de proiectare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.