Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Începe dezinsecția în Miercurea Ciuc

Foto cu caracter ilustrativ

 

Mâine, în data de 8 august 2020 va începe dezinsecția spațiilor publice în municipiul Miercurea Ciuc, anunță primăria. Firma specializată va demara dezinsecția în 13 locații, în pentru început împotriva țânțarilor.

 

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a semnat un contract multianual cu societatea Csík Turism Montan S.R.L. pentru dezinsecția oraşului. Prima intervenție va începe mâine la ora 21:00 în următoarele locații: Parcul Central, Piața Majláth Gusztáv Károly, strada Kőrösi Csoma Sándor, Piața Cetății, bulevardul Timișoarei, Piața Gál Sándor, stadionul municipal, strada Lunca Mare, Parcul Tineretului, cimitirul din strada Leliceni, cimitirul eroilor, ștrandul Jigodin și împrejurimile, ștrandul IPIC.

Se vor folosi substanțe sub formă de ceață termică și soluții apoase. Substanțele active sunt cipermethrinul și tetramethrinul, iar antidotul este Antropina.

Rugăm cetățenii, ca pe perioada intervenţiei să evite zonele vizate pentru a nu inhala vaporii substanțelor folosite, iar în caz de îmbolnăvire să consulte medicul.

Pentru creşterea eficienţei dezinsecţia se va repeta peste 10-14 zile. Intervenția se desfășură numai în spații publice, pentru rezultate mai eficiente se recomandă cetăţenilor să dezinsecteze în acelaşi timp şi în spaţiile private.

 

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *