Inconștiență în trafic! Șoferi beți sau sub influența substanțelor interzise, depistați de polițiștii harghiteni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 5 august 2023, în jurul orei 21:30, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Corund, a fost depistat de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.13/A, dinspre Praid către Lupeni, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a fost înregistrată o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La scurt timp,la aceeași dată, mai exect în jurul orei 23:20, un tânăr, de 20 de ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Odorheiu Secuiesc în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.13/A, în localitatea Corund, iar în urma testării cu aparatul drug-test s-a constatat prezența unei substanțe interzise, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească pentru a-i fi recoltate probe biologice.

La data de 6 august 2023, în jurul orei 00:05, un bărbat de 53 de ani, cetățean italian, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc în timp ce conducea un  autoturism având 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în jurul orei 4:40, un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Tomești, a fost depistat de polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Miercurea-Ciuc în timp ce conducea un autoturism, pe D.J.125, în localitatea sa de domiciliu având  0,74 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy