Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Informare meteorologică de ninsori și viscol

În intervalul 09 ianuarie, ora 22 – 11 ianuarie, ora 12, vor fi perioade cu ninsori și se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.

Foto: Salvamont Ciuc

Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 10l/mp. Mai ales în noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) și pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificări temporare ale vântului în estul regiunii și la munte, cu viteze mai mari, rafale în medie de 55…65 km/h, pe crestele montane, unde ninsoarea va fi viscolită.

ISU Harghita, recomandă:

Dacă vă deplasați în zone montane este necesar să vă interesați asupra condițiilor de drum, să aveți mașinile echipate corespunzător pentru zăpadă și să manifestați prudență maximă. În situația manifestării vântului puternic, pentru evitarea evenimentelor deosebite, vă recomandăm să rămâneți în spații închise care vă asigură protecția și să evitați deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *