Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Informarea publicului privind decizia de emitere a acordului de mediu

Foto cu caracter ilustrativ

 

Tánczos Gábor și Tánczos Mária titularul proiectului anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Harghita, în cadrul procedurii de evaluare adecvată pentru proiectul Construire casă de locuit„, propus a fi realizat în comuna Leliceni, sat Misentea, f.nr., jud. Harghita.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Harghita din Miercurea Ciuc, str. Márton Áron , nr. 43 în zilele de luni, marţi, miercuri, joi între orele 08,00-16,30 şi vineri între orele 08,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmhr.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

 

Copia anunțurilor se va depune la APM Harghita.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.