Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii harghiteni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 La data de 6 martie 2024, în jurul  orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc-Biroul Rutier au depistat un bărbat de 30 de ani, din comuna Mărtiniș în timp ce conducea un tractor agricol, pe D.J.13, în afara localității sale de domiciliu, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că vehiculul în cauză este neînmatriculat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 6 martie 2024, în jurul orei 23:15, un bărbat de 48 de ani din Bilbor a fost depistat, de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce conducea un autoturism pe D.J.174/A, în localitatea sa de domiciliu având  0,90 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 7 martie 2024, în jurul orei 00:20, un bărbat de 37 de ani, din Odorheiu Secuiesc a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiu, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a fost înregistrată o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy