Intervențiile pompierilor harghiteni din ultimele 48 de ore

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În ultimele 48 de ore, la nivel județean, pompierii militari harghiteni au gestionat 14 intervenții în diferite situații de urgență. Echipajele SMURD au asistat medical13 persoane în cele 13 solicitări pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar echipajele operative au gestionat cu promptitudine o misiune de asistență/transport persoană supraponderală, în municipiul Odorheiu Secuiesc, în sprijinul unui echipaj SAJ.

Totodată, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice (urși), în Odorheiu Secuiesc.

  În continuare, salvatorii harghiteni rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate. 

Siguranța fiecăruia dintre noi depinde de cunoștințele și acțiunile noastre. Vă îndemnăm să accesați platforma națională de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și să descărcați aplicația de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Împreună suntem mai pregătiți să facem față oricăror situații de urgență!

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy