Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Într-o singură noapte, au furat acumulatorii de la 9 autoturisme

La data de 25 aprilie 2016, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu deosebită operativitate şi deplin profesionalism la nivelul Poliţiei Oraşului Cristuru Secuiesc, au fost identificaţi suspecţii sustragerii a 9 acumulatori de la tot atâtea autoturisme parcate pe raza oraşului, fapte comise în noaptea precedentă, dintre care 2 nu au fost sesizate de părţile vătămate.

Din cercetările efectuate până la acest moment de poliţişti rezultă că, în noaptea de 23/24 aprilie a.c., C.A. de 29 de ani, din oraşul Cristuru Secuiesc și B.J. de 22 de ani, din comuna Șimonești, prin folosirea de chei potrivite, ar fi pătruns în 9 autoturisme parcate în diferite zone ale oraşului, de unde, din fiecare au sustras acumulatorii auto, iar din unul şi un Radio-CD.

În cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat urmând ca, la data de 26.4.2016, să se propună Instanţei, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, arestarea preventivă a acestora.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.