”Între chin și amin”, la Cinematograful ”Csíki Mozi” din Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În data de 25 octombrie, cu începere de la ora 18:00 va fi proiectată la cinematograful „Csíki Mozi” filmul „Între chin și amin”.

Proiecția se va derula în prezența regizorului (Toma Enache) și a actorilor, menționăm că la eveniment va fi prezent și actorul Ciugulitu Csaba, fost membru al trupei de teatru al Teatrului Municipal „Csíki Játékszín”.

„Între chin si amin” este un film despre un experiment criminal încă prea puțin cunoscut în România: „fenomenul Pitești”, adică reeducarea prin tortură, pusă la cale de liderii comuniștilor și de capii Securității, „reeducare” bazată pe un model de inspirație sovietică. Obiectivul experimentului era zdrobirea/nimicirea morală a individului și transformarea victimei în călău.

Proiecția filmului este urmată de o întâlnire cu publicul a echipei proiectului cinematografic. Filmul nu este recomandat persoanelor sub 15 ani. Biletele (20 lei pentru adulți și 15 lei pentru elevi și studenți) pot fi achiziționate de la casieria cinematografului, zilnic de luni până vineri între orele 9-18 sau online pe siteul: www.bilete.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy